Over mij

Hi, ik ben Maartje!

Ik ben 22 en ik heb een grote liefde voor boeken. Ik studeerde Nederlandse taal en cultuur aan Universiteit Utrecht (zeer aan te bevelen, mocht je voor een studiekeuze staan!) en volgde daarna de master Redacteur/Editor aan de UvA. Ik wil graag gaan werken in het boekenvak – bij een uitgeverij of misschien wel als recensent.

Tot ik een grotemensenbaan heb, werk ik in Boekhandel Bijleveld te Utrecht. Kom eens langs op het Janskerkhof voor een kersverse boekentip!

Liefde voor boeken

Mijn leescarrière is net als velen: groot lezer als kind, mijn afkeer als tiener, de hervonden liefde als twintiger. Toen ik aan mijn studie begon, was ik niet meteen dol op de letteren. Maar uiteindelijk ontdekte ik de fantastische wereld van de boeken, ik ben met name dol op moderne literatuur.

Contact

Momenteel heb ik het heel druk met mijn studie, dus blijft er minder tijd over voor het lezen helaas. Ik lees waar ik zin in heb en schrijf er wat over als het in de planning past. Je kan mij uiteraard altijd bereiken met betrekking tot recensie-exemplaren via info@maartjesboekentip.nl