Maartjes boekentip op roze achtergrond
Maartjes boekentip op een roze achtergrond
Foto van Maartje van Tessel in geel kader

Ik ben boekverkoper en freelance redacteur, maar bovenal een enthousiast lezer. Al die boekenkennis benut ik graag om anderen nieuwe romans te laten ontdekken! Via mijn Instagramaccount Maartjes Boekentip deel ik de boeken die ik recent heb gelezen, welke auteurs je in de gaten moet houden en waar je de leukste literaire events vindt. 

Mijn favoriete boeken

Maartjes Boekentip - banner

Mijn liefde voor boeken kreeg ik uiteraard in mijn jeugd, verloor ik tijdelijk als middelbare scholier, en hervond ik tijdens mijn studie Nederlandse taal en cultuur. Ik lees dan ook voornamelijk boeken uit Nederland en België, maar ontdek ook graag nieuwe literatuur in het Engels of in vertaling! Als onderdeel van de Schwob Young-community ontdek ik dan ook graag klassiekers uit de 20ste eeuw. 

@boekentip in je mailbox!

In mijn maandelijkse nieuwsbrief update ik je over de laatste nieuwtjes uit het literaire veld, evenementen rondom boeken en natuurlijk mijn recente leestips. Schrijf je in en ontvang al dat nieuws helemaal gratis op je digitale deurmat! 

CONTACT

Heb je een zakelijke vraag voor me? Mail dan naar redactie@maartjevantessel.nl. Ik ben benieuwd waarmee ik je van dienst kan zijn!

Gaat je vraag of opmerking over Maartjes Boekentip? Dan kan je me bereiken op info@maartjesboekentip.nl

WEBSITE

Lees mijn recensies & blogs om te ontdekken welk boek je nieuwe favoriet gaat worden.

Ik deel mijn werkervaring op de pagina Redactie & boekenvak.