Maartjes Boekentip

Logo Maartjes Boekentip roze
Foto van Maartje van Tessel in geel kader

Ik ben boekverkoper en freelance redacteur, maar bovenal een enthousiast lezer. Al die boekenkennis benut ik graag om anderen nieuwe romans te laten ontdekken! Via mijn Instagramaccount Maartjes Boekentip deel ik de boeken die ik recent heb gelezen, welke auteurs je in de gaten moet houden en waar je de leukste literaire events vindt. 

Mijn favoriete boeken

Mijn liefde voor boeken kreeg ik uiteraard in mijn jeugd, verloor ik tijdelijk als middelbare scholier, en hervond ik tijdens mijn studie Nederlandse taal en cultuur. Ik lees dan ook voornamelijk boeken uit Nederland en België, maar ontdek ook graag nieuwe literatuur in het Engels of in vertaling! 

Ik ben de gespreksleider van de Schwob Young-leesclub in Boekhandel Bijleveld. Elk seizoen bespreken we een nieuwe titel uit de Schwob-folder. Om jonge mensen enthousiast te maken voor een leesclub, zijn deze avonden specifiek voor lezers tot 35 jaar. Zo bespreek je altijd wat jijzelf interessant vindt aan een roman, met lezers met een vergelijkbare belevingswereld en belezenheid! 

@boekentip in je mailbox!

In mijn maandelijkse nieuwsbrief update ik je over de laatste nieuwtjes uit het literaire veld, evenementen rondom boeken en natuurlijk mijn recente leestips. Schrijf je in en ontvang al dat nieuws helemaal gratis op je digitale deurmat! 

CONTACT

Heb je een zakelijke vraag voor me? Mail dan naar redactie@maartjevantessel.nl. Ik ben benieuwd waarmee ik je van dienst kan zijn!

Gaat je vraag of opmerking over Maartjes Boekentip? Dan kan je me bereiken op info@maartjesboekentip.nl

website

De illustraties op deze website zijn verzorgd door Studio Troj / Jort van Meeteren.

Logo Studio Troj, Jort van Meeteren